Hi, dit ben ik!

Een echte levensgenieter die van films, pins en papier houdt. Maar ook van uren lachen en praten over de meest onzinnige dingen. Kaas is mijn verslaving. En de dag begint nooit zonder een kop koffie! Ik hou van illustreren, schrijven, toffe prints en enorm goed plannen!

Linda

Mijn werk(wijze)

Eigenwijs, kleurrijk en divers. Het uiterste uit mezelf halen. Dat ben ik als ontwerper. Ik kan uren bezig zijn met het perfectioneren van een ontwerp en check altijd alles tot in de details. Ik maak graag toffe ontwerpen die goed aansluiten bij de klant. Door mee te denken en (soms) voor de onveilige weg te kiezen komen we samen tot het perfecte ontwerp.

In de hedendaagse digitale wereld vind ik het erg interessant om met analoge technieken bezig te zijn zoals zeefdrukken, illustreren of collages maken. Daarnaast verdiep ik mij ook in (bewegend) beeld zoals film en fotografie.

Zelf maak ik ook af en toe pins die ik verkoop via etsy. Heb je interesse? Klik dan rechtsboven op het winkelwagentje en dan kom je terecht in mijn etsy-shop.

Nieuwsgierig geworden naar mijn andere kwaliteiten? Download hier mijn CV!